Freelance copywriter met 9 jaar SEO-ervaring

Iedereen heeft leren schrijven op school. Jij ook. Schrijven is één ding. Maar een tekst schrijven die bezoekers omzet naar klanten, is een ander verhaal.

Je moet de pijn en de oplossing van jouw product op de juiste manier omschrijven. Op de juiste toon en met de juiste woorden.

Oh ja, en dan heb je nog zoiets als bedrijfsblindheid. Heb je daar ook wel eens last van? Dat je niet meer ziet hoe bijzonder iets is. Je doet het immers al jaren zo. 

Je weet niet beter. 

Maar jouw klanten vinden het misschien wel heel bijzonder. Sterker nog, het is dé reden dat ze bij jou kopen, in plaats van bij je concurrenten.

Om het nog even ingewikkelder te maken, moeten je teksten ook nog SEO-vriendelijk zijn. Hoe pak je dat in vredesnaam aan? Want SEO is echt niet meer een kwestie van zoekwoorden proppen. 

Nee, dat gaat veel verder. En gelukkig maar, want op die manier krijg je SEO-teksten die er niet uitzien als SEO-teksten. Het zijn teksten die de bezoeker én Google overtuigen.

Dat zijn de teksten die ik voor je schrijf.

SEO-specialist en copywriter in één

De meeste specialisten zijn goed in SEO óf in copywriting. Ik ben goed in beide. Sinds 2011 combineer ik SEO en copywriting voor een optimaal resultaat:

Meer bezoekers en meer klanten.

Laten we kennismaken >