Freelance copywriter met 10 jaar SEO-ervaring

Iedereen heeft leren schrijven op school. Jij ook. Schrijven is één ding. Maar een tekst schrijven die bezoekers omzet naar klanten, is een ander verhaal.

Je moet de pijn en de oplossing van jouw product op de juiste manier omschrijven. Op de juiste toon en met de juiste woorden.

Oh ja, en dan heb je nog zoiets als bedrijfsblindheid. Heb je daar ook wel eens last van? Dat je niet meer ziet hoe bijzonder iets is. Je doet het immers al jaren zo. 

Je weet niet beter. 

Maar jouw klanten vinden het misschien wel heel bijzonder. Sterker nog, het is dé reden dat ze bij jou kopen, in plaats van bij je concurrenten.

Om het nog even ingewikkelder te maken, moeten je teksten ook nog SEO-vriendelijk zijn. Hoe pak je dat in vredesnaam aan? Want SEO is echt niet meer een kwestie van zoekwoorden proppen. 

Nee, dat gaat veel verder. En gelukkig maar, want op die manier krijg je SEO-teksten die er niet uitzien als SEO-teksten. Het zijn teksten die de bezoeker én Google overtuigen.

Dat zijn de teksten die ik voor je schrijf.

Laten we kennismaken >

SEO-specialist en copywriter in één

De meeste specialisten zijn goed in SEO óf in copywriting. Ik ben goed in beide. Sinds 2011 combineer ik SEO en copywriting voor een optimaal resultaat:

Meer bezoekers en meer klanten.

Die kennis en ervaring zet ik ook graag in om jou (of een medewerker) beter te leren schrijven. Ik ben van nature een uitlegger. Ik vind het fijn om een ander iets te leren.

Met mijn concrete feedback ga je steeds beter schrijven.

Schrijven op basis van vooronderzoek

Als je beter vindbaar wil worden, is het belangrijk om te weten op welke zoekopdrachten je gevonden moet worden. Op basis daarvan schrijf ik namelijk de teksten.

Die teksten moeten antwoord geven op de vragen (=zoekopdrachten) van je potentiële klanten. Een zoekwoordonderzoek geeft mij inzicht in dat zoekgedrag. 

Het zoekwoordonderzoek vormt bij mij áltijd de basis. Zo weten we zeker dat de teksten aansluiten bij je doelgroep en zorgen voor maximaal SEO-effect.

Laten we kennismaken >