Eigen projecten

In mijn persoonlijk projecten komen mijn interesses perfect samen. Momenteel heb ik twee verschillende projecten waar ik aan werk.

occasionHUB

Een volvo XC60 waar ik een week mee mocht rijden

“Alles over het kopen van een tweedehands auto”. Dat is in één zin wat occasionHUB moet worden. Een informatieplatform over onderwerpen zoals tellerfraude, schadeverleden, onderhoud en alle andere onderwerpen die komen kijken bij het kopen van een tweedehands auto.

Daarnaast is occasionHUB ook een verzamelplaats voor mijn persoonlijke autoverhalen. Denk aan evenementen, rijtesten en de ervaringen met mijn eigen auto.

Bekijk occasionHUB

TravelCapture

Met de cabrio reden we door Malibu, met als eindbestemming Los Angeles

Dit is een project van mijn vrouw en ik. We vinden het heerlijk om nieuwe hotels en restaurants te ontdekken. Op TravelCapture.nl vertellen we je over onze reiservaringen. Alles komt aan bod. Van verre reis tot weekendjes weg in Nederland.

Het begon allemaal met een vertraging. Door die vertraging hadden we recht op een vergoeding. Maar we mochten ook kiezen voor een shoptegoed bij de luchtvaartmaatschappij. Een jaar later ging onze reisdroom in vervulling. Een stedentrip naar New York City.

Bekijk TravelCapture